TACK!

Jag skriver nu för att jag vill tacka tjejorna för igår då jag blev "kidnappad" och förd hem till Anni. Där bjöds det på GOD (!) mat (taco) och tårta. Det var väldigt mysigt!!  <3

Jag vill även passa på att lägga upp lite snygga bilder på snygga tjejer från the photo session på Arena i fredags!

Det här blev ett väldans kort inlägg men det är tyvärr allt jag hinner med för tillfället..
Puss och kram på er alla!
//Linnsan




                      

Linn 17 år

Grattis!

Gänget är samlat idag som vanliga, dödliga. Vi har fest för Linn och har käkat tacos och en Isabelle tårta. Vi har även sjungit "Ja må hon leva" hela tre gånger. Gårdagen var tjooocktkul. Vi förutom dansade på scenen, åt mat och hade trevligt. När vi skulle beställa maten lät det såhär:

"Är det någon som är allergisk mot någonting?", Servitören
".... nja... Ja, jag är allergisk mot morötter, men det är ju inte så vanligt i mat", Julia
"aja, lätt, det fixar vi"
När maten väl kommer in består den av kyckling, sås och morötter.... !

När Julia kommit över sin allergichock var vi redo att ta arena-publiken med storm. Vårat uppträdande gick bra, några småmissar men fin energi. Mycket folk och det var riktigt roligt!


Nu tar vi jullov, hörs!





//Devote-brudarna <3

lycka till

tänkte bara önska er lycka till ikväll tjejer när vi äger scenen på arena nattklubb här i karlstad.


/ Lina


snart är julen här

men än har vi inte tagit jullov från dansen. Men det blir på fredag, då vi kör vårt sista uppträdande detta året. Igår var några utav oss med på dansstudions julavslutning som egentligen är för barnen, men vi var med för att visa hur bra man kan blir ;) nej men vi var lite förebilder för de små barnen. Och det gick riktigt bra, först var vi änglar på tingvalla trappen, det fick bra med det var inge folk som kollade, för alla hade redan gått in, men vi stod där i kylan och dansade vackert, i lindas projektarbete, sen gick vi runt med händerna (lucia händer) fast bakom ryggen, och fick höra från barnen "varför går de lucia baklänges" sen gick vi ju upp på scenen och dansade, och fick höra att det var ett av det bästa vi har gjort enligt många. och det var riktigt roligt att höra!

Så på onsdag kör vi igen, fast på UNO på en hårvisning
och sen på fredag för vi på Arena-nattklubb!
SÅ DÅ FÅR NI KOMMA OCH KOLLA!!


Sen MÅSTE jag berömma våra duktiga tjejer, Julia, Anni och Anja när de har kört stenhård träning inför säg-spexet, men det gav resultat för fan va bra ni var. Skrek och satt med gåshud.


/
Linis

SNÖ!

  • Hej!!

    Camilla som skriver nu, tänkte att det va på tiden att kladda lite här jag med!
    Det är så fint med all snö, jag, Linn & Linda har precis åkt kana på isen vid Tingvallagymnasiet, måste göras om i pumps efter utekväll imorgon, eller vad sägs Linda? Så ska vi kika på våra dansare Anni, Julia & Anja imorgon också i Spexet på Sundsta, ska bli kul!!
    Vi har ju en del på gång nu innan jul, på en vecka (sön-fre) har vi 3 föreställningar :) Ska bli grymt kul att dansa av sig lite innan lovet!
    Här är vad vi har på gång nu till veckan ; 

  

  • Söndag 14/12 kl.17.00 - Dansstudions julavslutning, Tingvallagymnasiet. 4 st Änglar kommer att finnas vid ingången och va allmänt fina & vita:) Sedan kör Devote på scenen i aulan.
  • Onsdag 17/12 kl.ca 19.00 - Hårmodellshow på UNO (Ungdomens Hus) Vi kör ett litet paket.
  • Fredag 19/12 22.00-02.00 - Julfest/Kickoff party för vårens studentfester på ARENA! Blandannat är det Julklappsutdelning av tomten, Julmusik, smink och håruppsättningar, hårmodellshow och självklart:                DEVOTE STREETDANCE COMPANY på scenen!!!!!!!!!

Så se till att inte missa oss den här veckan, sista chansen att se oss i år!
Ha det så bra där ute i snön och ramla inte på stjärten!
KRAM!                                                                                                                                             


I skolan

Hej!
Nu är det Julia och Anni här!
Vi sitter och chillar (som vanligt YO!) Ska inte på jazzen ikväll, synnn, eftersom vi ska repa till Sundsta Spexet 11:e, 12:e december! Kom, kom och titta! Julia är koreografiansvarig och Anni shakar rumpan som aldrig förr! YEAH! Vi kommer sakna er tjejer ikväll, kämpa med tekniken och försök tänka er in i Ias banor när det gäller känsla! Ta hand om benhinnor osv. PUUSS YO

RSS 2.0