Studentfest på nöjesfabriken.

Ikväll = mega party på nöjesfabriken (främst för alla blivande studenter). Devote kommer stå på scenen och leverera (om möjligt) ännu mera party! Vårat showcase är längre än någonsin och vi kommer blanda både nytt och gammalt material. Vi har också två gäst b-boys med oss ut på scenen, den här kvällen kan inte bli annat än kalasbra!

Så ladda och gör er redo gör en hejdundrans partykväll med stans alla blivande studenter!

Och du, bring your good shoes!



uppvisning nr1

yes, senare idag är det dags att utföra uppvisning nr 1, Lindas projektarebete på tågstationen här i karlstad.
Det ska bli roligt, läskigt och annorlunda, ni som kommer ni lär märka vad jag menar!
Imorgon är det dags för projektarbete och uppvinsing nr 2, Anjas.

Känns lite stressigt, även om alla danser och nummer är näst intill klara, det är bara att peta och repa, repa rep och åter igen repa.. Det stora blir ju i Maj då vi kör först dansstduions våravslutning helgen 16-17 maj, sen helgen efter det sätter vi i DEVOTE streetdance company ihop med CLUDE på dansstudion ihop en föreställning, inget jag rekommenderar att missa, för det kommer att bli grymt!

och hoppas vi får se er på minst ett av våra uppträdanden dessa två veckor nu, vi räknar med er, det är ni som gör att glöden tänder till, att energin glöder, när man kliver ut på scenen och möter er som publik, finns det något bättre? och man hör hur musiken börjar pumpa!


/ Lina

RSS 2.0