Torka

Det har varit lite skrivtorka här på våran blogg, dels för att vi haft en ganska mjuk start efter jullovet och dessutom för att alla har mycket att stå i.
Julia har tagit ett litet break från gruppen fram till mars eftersom hon medverkar i uppsättningen av "Rocky Horror" som har premiär den 7 mars. ALL LYCKA TILL !! Vi kommer och kikar på dig.

Vi har också börjat träna inför den kommande våruppsättningen som ska visas på Tempelriddaren, spännande!

Nu närmast ska gruppen vara med i Lindas projektarbete, tänker inte avslöja vad som händer, men befinn er på stan fredagen den 6 mars runt kl 14-15.
Där efter, den 12 mars ska vi vara med på Linas projektarbete. Hon ska ordna en mässa på Tingvallagymnasiet och Devote ska köra en liten show. Samma dag ska vi sprida lite dansglädje hos pensionärerna på Skåre pensionärshem.

Dagen därpå, fredagen den 13 Mars, är det fullt ös på Nöjesfabriken. Där ska vi köra ett blandat danspaket och vi vill ha revansch från förra gången vi körde på nöjes!

Dessutom har vi 3 februaribarn som vi har firat; Lina, Elin & Anja har blivit lite äldre. Firades med tacos & glass hos Elin:) MYS!

Skönt att vara igång igen och att vi har en del att se fram emot!
/c

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0